Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

Το Πολυτεχνείο Κρήτης είναι το δεύτερο ανώτατο τεχνολογικό ίδρυμα της χώρας. Ιδρύθηκε το 1977 και δέχτηκε τους πρώτους φοιτητές στο Τμήμα ΜΠΔ τον Οκτώβριο του 1984.
Το Τμήμα Μ.Π.Δ. στεγάζεται στην Πολυτεχνειούπολη Χανιών, η οποία βρίσκεται στο Ακρωτήρι, 5χλμ. από την πόλη των Χανιών. Στην έκταση 3.000 στρεμμάτων Πολυτεχνειούπολη, εκτός από τα ήδη ανεγερθέντα κτιριακά συγκροτήματα που στεγάζουν τα λειτουργούντα Τμήματα, (τα εργαστήρια, τη βιβλιοθήκη, τις αίθουσες διδασκαλίας, το εστιατόριο, και τη φοιτητική εστία), προβλέπεται σύντομα να ανεγερθούν και άλλα κτιριακά συγκροτήματα για την κάλυψη των αναγκών των νέων Τμημάτων, της διοίκησης του Πολυτεχνείου, των φοιτητών, των καθηγητών και του λοιπού προσωπικού (ξενώνες, χώροι άθλησης και ψυχαγωγίας, βιβλιοπωλείο, συνεδριακός χώρος και αίθουσα τελετών, κλπ).

Το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει αποφασίσει τη διάθεση έκτασης, για τη δημιουργία Τεχνολογικού Πάρκου ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη προτύπου βοτανικού πάρκου διατήρησης της Κρητικής χλωρίδας σε έκταση 300 στρεμμάτων στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου.

Σημαντικό μέρος της υποδομής του Πολυτεχνείου Κρήτης αποτελεί η Βιβλιοθήκη του. Διαθέτει περισσότερους από τριάντα χιλιάδες τόμους επιστημονικών βιβλίων, βάσεις δεδομένων CD-ROM, και είναι συνδρομητής σε περισσότερα από 750 ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επίσης υπάρχει σύνδεση της βιβλιοθήκης με άλλες ελληνικές και ξένες βιβλιοθήκες και παρέχονται υπηρεσίες περιήγησης και εξέτασης στα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης μέσω του World Wide Web .

Το Πολυτεχνείο Κρήτης διαθέτει δύο αναπαλαιωμένα κτίρια μέσα στην πόλη των Χανιών. Τις Παλιές Φυλακές και την πρώην Γαλλική Σχολή στα οποία ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1984 και σήμερα στεγάζονται στις μεν Παλιές Φυλακές η Πρυτανεία, η Οικονομική Υπηρεσία και η Διοίκηση, στην δε Γαλλική Σχολή η Τεχνική Υπηρεσία η οποία επίσης χρησιμοποιείται ως συνεδριακός χώρος και χώρος εκδηλώσεων.

 

  • Πρόεδρος : Καθηγητής Ματσατσίνης Νικόλαος
  • Αναπληρωτής Προέδρου : Αναπληρωτής Καθηγητής Τσουρβελούδης Νικόλαος
  • Γραμματέας : Παπαδάκη Θέκλα


Ιστότοπος: http://www.dpem.tuc.gr

Γραμματεία

τηλ: 2821037301 fax: 28210 69410 email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

    Πρακτική Ασκηση Φοιτητών
    Οδηγός Σπουδών 2009 - 2010
    Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας
    Τηλεφωνικός Κατάλογος & e-mails
    ΕΠΕΑΕΚ Αναμόρφωση ΠΠΣ - ΜΠΔ
    Βίντεο ΕΠΕΑΕΚ ΠΠΣ - ΜΠΔ
    Φόρουμ Συζητήσεων ΜΠΔ
    Ώρες Συνεργασίες

 

​​počítáno než si ji ​​koupili, a to nejen proto, že je napsáno na obalu viagra 25mg ​​nezapomeňte vzít v podobě, v níž se ​​nachází. Nic s tabletovací ne.

Print Email